logo ceb

logo ceb

12 de nov. 2010

31ª Edició: Travessa Matagalls-Montserrat.

El dissabte 18 de setembre del 2010, el Club Esportiu Bellcairenc es proposa  escriure un nou capítol en la jove història del club. Aquest cop, es disposa a participar en la més mítica de les marxes i caminades de resistència que es realitzen a Catalunya :  La Matagalls-Monserrat, 83,4 km per endavant en menys de 24h.
L'aventura pels dos participants (Fransesc i en Joan), comença a Coll Formic a les 17.00h del dissabte, el dia es presenta ben enboirat i fins i tot cau una fina pluja. Per endavant resten 84km de camins i corriols, pujades i baixades, suors i calfreds...., però sobretot il·lusió per arribar amb un bon temps a Monserrat.

foto: sortida a Coll Formic.

El ritme de comçament va ser bo, ja que en els 16 primers kms fins a Aiguafreda, el terreny permet còrrer molt i ràpid. Un cop passat Aiguafreda, ja tenim que encendre els frontals ja que es fa fosc.
Ens presentem al Km 45, Sant LLorenç de Savall, amb unes 6 hores 30 minuts, allí vam deixar un cotxe d'asistència amb menjar i beure.

En Fransesc, endrapant un bon plat de macarrons...

Un cop mengem i bebem, amb àmims renovats i pensant que anem restant kms, en lloc de sumar-los, seguim el camí amb la sensació que podem arribar a Montserrat abans no es faci clar.
Cap les 6.00 h del matí passem per Monistrol  i enfilem la pujada cap a Monsserrat. Al Cap de 13 hores 39 minuts acaben d'arribar a la plaça de la Basílica...

En Fransesc i en Joan, amb bona cara, tot i la pallissa....



Gràcies a la  Montse i la Sara, les dones patidores que sense la seva ajuda en la logística i comprensió de les nostres dèries, aquestes aventures serien més difícils.....

FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada